Nieuws

"Aflevering Joskin bouwlandbemester"

Onlangs hebben we een Joskin bouwlandbemester afgeleverd aan Melkveebedrijf Nieuwland. Deze bemester hebben we pasklaar gemaakt voor de onlangs aangeschafte BSA tank. Wij wensen Melkveebedrijf Nieuwland veel werkplezier met deze combinatie!

pic9


"Aflevering Vredo doorzaaimachine"

Onlangs hebben wij aan Melkveebedrijf Bosga een nieuwe Vredo doorzaaimachine afgeleverd.

Wij wensen Melkveebedrijf Bosga veel werkplezier met de nieuwe aanwinst.

pic8


"Aflevering Zocon graslandbeluchter"

Onlangs hebben we aan Melkveebedrijf Ziel een Zocon graslandbeluchter afgeleverd. Deze machine is voorzien van een pneumatische opbouwzaaimachine.

Wij wensen Melkveebedrijf Ziel veel werkplezier met de Zocon machine!

pic7


"Aflevering BSA tank + Vredo sleufkouterbemester"

Onlangs hebben wij aan Melkveebedrijf Nieuwland deze BSA tank i.c.m. Vredo sleufkouterbemester verkocht. De tank en bemester zijn door ons volledig gebruiksklaar gemaakt.

Wij wensen Melkveebedrijf Nieuwland veel werkplezier met deze combinatie!

pic6


"Aflevering Zocon balenklem"

Onlangs hebben we aan Melkveebedrijf Röling een Zocon universele balenklem afgeleverd. Deze klem is geschikt voor balen met een lengte van 70 tot 245 cm en is voorzien van een Accord snelwisselframe.

Wij wensen Melkveebedrijf Röling veel werkplezier met deze balenklem.

pic5


"Aflevering BSA tank + Duport zodenbemester"

Onlangs hebben we aan Melkveebedrijf van der Avoird deze gebruikte BSA tank i.c.m. Duport zodenbemester verkocht. De combinatie is door ons volledig gebruiksklaar gemaakt. Wij wensen Melkveebedrijf van der Avoird veel werkplezier met deze mooie combinatie.

pic4


"Aflevering Roelama DTT mesttank + Agrometer HD 787.5 bemester"

Onlangs hebben wij aan Loonbedrijf Boonstra & Dijkstra een Roelama DTT mesttank voorzien van Agrometer HD 787.5 bemester afgeleverd. Deze prachtige combinatie is onder andere voorzien van een door ons ontwikkeld en gefabriceerd 8-wielige gedwongen gestuurde tandemstel onder de mesttank, een Tjalma Agrometer bemester welke voorzien is van individueel uithefbare secties, automatische mestgiftregeling. Daarnaast is de bemester geschikt voor het strokenbemesten (rij afstand 75 cm) voor maisteelt.

Wij wensen loonbedrijf Boonstra & Dijkstra veel werkplezier met deze unieke combinatie.

www.loonbedrijfboonstradijkstra.nl

pc2

pic3


"Aflevering Schuitemaker Robusta 116 i.c.m. Schuitemaker Combi zodenbemester"

Onlangs hebben we voor Melkveebedrijf Klijnstra een gebruikte Schuitemaker tank opgezocht en volledig gebruiksklaar gemaakt. Deze tank is onder andere voorzien van een draaibare zuigarm en een spreidas. Wij wensen Melkveebedrijf Klijnstra veel werkplezier met deze mooie combinatie.

pic1